Wi-Fi smart plug | Stroommeter | Schuko type F | 16A

€ 24,99
Op voorraad
SKU
1308

Productspecificaties

Kleur Wit
Stroom 16 A
Type stekker Schuko / Type F (CEE 7/7)
Bedrijfstemperatuur -10 - 40 °C
Ontwerp van stopcontact Schuko
Draadloze technologie Wi-Fi
App beschikbaar voor Android™ & iOS
Versterking antenne 3 dBi
Ingangsspanning 230 VAC 50 Hz
Frequentiebereik 2400 - 2483.5 MHz
Max. radiozendvermogen 20 dBm
Geschikt voor Nedis® SmartLife
Type Monitor
Maximaal uitgangsvermogen 3680 W

Bedien allerlei elektrische apparaten op afstand door ze eenvoudigweg op deze draadloze smart plug aan te sluiten en via de Wi-Fi-router met je smartphone of tablet te verbinden. Met de handige stroommeter kun je in één oogopslag precies zien hoeveel stroom het apparaat op dat moment verbruikt, of hoeveel stroom het heeft verbruikt door de tijd.

Eenvoudig te installeren
Je hoeft geen technisch talent te hebben of een elektricien te zijn om de aangesloten apparaten en toestellen te bedienen en automatisch te laten werken. Alles wat je nodig hebt, is een smart plug en een Wi-Fi-router. Onze intuïtieve app biedt je de mogelijkheid apparaten op afstand en automatisch in- en uit te schakelen. Het systeem kan zelfs werken in verbinding met spraakbedieningsystemen zoals Amazon Alexa of Google Home.

Plan en koppel
Maak tijdschema’s voor het inschakelen van de stekker op apparaten of koppel ze aan andere om een sfeer in een ruimte te creëren die geactiveerd kan worden met een enkele opdracht of via een druk op een knop.

Bewaak stroomverbruik
Signaleer in één oogopslag apparaten die buitensporig veel stroom verbruiken om ervoor te zorgen dat u in een slimme en energiezuinige woning woont.

Over Nedis® SmartLife
Ontdek een breed en continu groeiend assortiment producten, zoals gloeilampen, schakelaars, contactdozen, sensoren en camera’s, die allemaal kunnen worden bediend met een eenvoudig te gebruiken en intuïtieve app. Met functies voor spraakbediening ondersteund door Amazon Alexa en Google Home, en verder niets meer dan een bestaand Wi-Fi-netwerk, is dit het verbonden smart home vereenvoudigd.
Of je nu op zoek bent naar één slimme lamp of stopcontact, of je hele woning wilt automatiseren, ontdek hoe toegankelijk slimme technologie tegenwoordig is.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wi-Fi smart plug | Stroommeter | Schuko type F | 16A
Uw waardering
Copyright © 2020 - Budget Telecom