iPad-onderdelen vlak bij Capelle aan den IJssel

Hoogwaardige iPad-onderdelen koopt u bij Budget Telecom in Zwijndrecht, dicht bij Capelle aan den IJssel. Door kapotte of verouderde onderdelen te (laten) vervangen, verlengt u de levensduur van uw kostbare toestel. Alleen al het plaatsen van een nieuwe batterij kan een groot verschil maken. Bekijk ons aanbod in onze vestiging.

Telecom Winkel

U koopt diverse iPad-onderdelen bij ons

Doordat wij al jarenlang werkzaam zijn als reparateur van diverse elektronica, hebben wij veel losse onderdelen verzameld. We beschikken inmiddels ook over een breed aanbod aan iPad-onderdelen die u bij ons kunt aanschaffen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan nieuwe batterijen, maar ook aan het frame van een touchscreen en meer. U kunt de onderdelen bij ons kopen en ze zelf monteren, maar wij voeren ook graag een iPad-reparatie voor u uit. Hiervoor maakt u een afspraak om uw toestel af te geven. Als u het wilt laten afhalen en terugbrengen, kiest u voor onze haal-en-brengservice. Welke artikelen of services u ook kiest, bij ons krijgt u zeker het beste voor uw iPad.

Kom langs en ontdek onze onderdelen

Voor de beste iPad-onderdelen komt u naar onze vestiging. U heeft de keuze uit verschillende soorten onderdelen voor diverse modellen. Bezoek onze winkel om het aanbod te bekijken en koop uw benodigdheden. Wilt u onze experts inschakelen voor assistentie? Maak dan een afspraak of profiteer van onze haal-en-brengservice. Voor meer informatie over onze werkwijze belt u naar 078-6456258.

Haal-en-brengservice

Persoonlijke service

Voordelige reparatie

Wil jij een afspraak maken
Bel nu

of maak online